fbpx

  Poslovno ili privatno - na pravome ste mjestu

  4-zvjezdice

  Naši hoteli nude izvrsnu razinu usluge koju možete očekivati od renomiranog hotela s četiri zvjezdice. Kod nas ćete sve što poželite lako ostvariti. Hotel Zovko svojim gostima nudi ugodan boravak u elegantno uređenim sobama, restoran s vrhunskom gastronomskom ponudom i veliki parking za naše goste.

  Smještaj je samo dio naše ponude. Kod nas možete organizirati vjenčanja, poslovne sastanke i seminare, kao i druga privatna ili poslovna okupljanja.

  Naše ljubazno osoblje će Vam uvijek biti na raspolaganju svojom profesionalnom uslugom. I možete se opustiti – kod nas hladnu profesionalnost zamjenjuje topla dobrodošlica i želja za boljim upoznavanjem gosta. Ubrzo nakon prvog upoznavanja, jamčimo vam, vrlo brzo ćemo saznati čak i koliko vrhnja volite u svojoj kavi.

  O nama

  Hotel Zovko, smješten na istočnom dijelu grada Zagreba na glavnoj zagrebačkoj obilaznici, samo nekoliko kilometara od Zračne luke Zagreb.

  Hotel raspolaže s 28 elegantno uređenih soba. Uz smještaj, gostima je na raspolaganju restoran i caffe bar kao i dvorana za svadbene svečanosti, sve vrste poslovnih i privatnih događanja.

  Kontaktirajte nas

  Naše sobe

  Prepustite se čarima vrhunskih soba našeg hotela. S pomnim dizajnom i luksuznim sadržajima, svaki prostor nudi savršen spoj moderne elegancije i opuštanja.

  ”Hotel Zovko je naš najvažniji dan učinio danom za pamćenje. Cijeli tim vođen Majom odradio je vrhunski posao. Uslužni konobari, fina hrana, ambijent uređen nizom sitnica čine ovo mjesto idealnim za sve vrste proslava. Tople preporuke 🙂”

  — M.K.

  Usluge Koje Nudimo

  Smještaj

  Naše ljubazno osoblje će Vam uvijek biti na raspolaganju svojom profesionalnom uslugom.

  Vjenčanja

  Romantičan i ekskluzivan ambijent naše dvorane za vjenčanja upotpunit će vaš svečani trenutak, uz vrhunsku uslugu našeg osoblja.

  Kongresi

  Modularna arhitektura našeg hotela prilagodit će se svim vašim potrebama, bilo da priređujete manji poslovni sastanak ili veliku prezentaciju za tvrtku.

  Restoran

  Objedujte u savršeno klimatiziranom restoranu našeg hotela, uz puno danjeg svjetla ili romantičnu večernju rasvjetu.

  Posebne Ponude